Wat is Cast It

castmanager cms beheersysteem beeldschermenCast It narrowcasting geeft u de mogelijkheid om via de cloud eenvoudig en interactief met uw publiek te communiceren. Met één muisklik kunt u content, van het internet of uit uw eigen database, automatisch laten weergeven op elk scherm op elke gewenste locatie waar ook ter wereld. Of het nu gaat om een video, omgevingsinformatie, de laatste berichten van Facebook of interactief communiceren met uw publiek … Cast It is involving crowds!

U heeft altijd actuele informatie op uw schermen en u blijft gegarandeerd meegaan met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is Cast It buigbaar naar uw specifieke wensen. Cast It is er voor zowel de kleine ondernemer als de multinational.

U kunt al gebruikmaken van Cast It vanaf € 19,- per maand. Betrek uw publiek maximaal op een eigentijdse manier bij uw activiteiten of merk en start vandaag nog met Cast It narrowcasting van Future Forward. Bekijk hier onze portfolio.

Voor iedereen

Met Cast It narrowcasting heeft u een modern communicatieplatform en creëert u als het ware een eigen televisiekanaal of kabelkrant. Diverse branches vragen echter om gerichte oplossingen. Zo zijn er voor de industrie apps ter bevordering van de veiligheid. De vastgoedsector kan Cast It inzetten ter ondersteuning van het facility management. In de gezondheidszorg is Cast It een aanwinst in de wachtruimte. En denk, als service naar bezoekers, voor de horeca bijvoorbeeld aan HotelTv, voor sportclubs aan GolfTv, etc.

Mogelijkheden