Omschrijving

Voor ‘Goed / Groei door Doen’, een organisatie met business oplossingen op maat voor ambitieuze kappers, hebben wij een touchscreenapplicatie ontwikkeld die gebruikt wordt in de nieuwe kapsolonketen ‘Cuts & Colours’. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van narrowcasting.

Het eigentijdse touchscreenconcept voldoet volledig aan de verwachtingen en wensen van zowel kapper als klant. Op een eenvoudige en leuke manier kunnen, digitaal, de mogelijkheden voor de haarbehandeling worden doorgenomen en bekeken. Indien gewenst kunnen klanten op basis van hun gegevens gepersonaliseerde aanbiedingen ontvangen.

Met de narrowcasting van Cast It heeft de kapsalon als het ware een eigen televisiekanaal met altijd eigen en actuele informatie. Denk hierbij aan nieuws, aanbiedingen, omgevingsinformatie, video, social media en vele andere mogelijkheden. De getoonde informatie is eenvoudig online te wijzigen.

De eerste Cuts & Colours-vestiging is begin oktober 2015 geopend in Berkel & Rodenrijs en binnenkort volgt de opening in Leiderdorp. Initiators Rene en Jasper Minnee benadrukken dat Cuts & Colours geen franchiseformule is, maar een formulepartnership waarin ervaren saloneigenaren hun krachten bundelen met een sterke formule en merk.